Η Nintendo κάνει “reset” στον σχεδιασμό του Metroid Prime 4

Η Nintendo μας ανακοίνωσε προς απογοήτευση όλων ότι σταματάει ο σχεδιασμός και η κατασκευή του Metroid Prime 4 και ότι θα ξαναρχίσει από την αρχή, όπως χαρακτηριστικά είπε ο υπεύθυνος ανάπτυξης παιχνιδιών της Nintendo Shinya Takahashι, “απέτυχε των προσδοκιών μας, είμαι σίγουρος ότι αυτή η καθυστέρηση θα σας απογοητεύσει αλλά προτιμήσαμε να είμαστε ειλικρινείς μαζί σας ανέφερε”.

Ανακοίνωσε επίσημα  ότι η ανάπτυξη και ο σχεδιασμός του δημοφιλούς παιχνιδιού θα μεταφερθεί στον εσωτερικό υπεύθυνο παραγωγό Kensuke Tanabe σε συνεργασία με τα Retro Studios στην Αμερική, τους κατασκευαστές της οriginal τριλογίας του παιχνιδιού Metroid Prime και θα αρχίσει από την αρχή.

Πότε όμως θα μπορούμε να το παίξουμε;

Πόσο σύντομα θα μπορούμε να παίξουμε το επόμενο στη σειρά Metroid Prime; Δυστυχώς, ούτε η Nintendo ούτε ο Takahashi έδωσαν μία σαφή απάντηση, ανέφεραν μόνο ότι “ο χρόνος ανάπτυξης θα είναι εκτενής” – με άλλα λόγια, λίγο μετά το 2020.

Παρόλα τα απογοητευτικά νέα για τους οπαδούς του δημοφιλούς παιχνιδιού, η Nintendo πήρε την κατάσταση στα χέρια της και μίλησε ειλικρινά, πράγμα που εκτιμήθηκε  – γνωρίζοντας ότι καλύτερα να καθυστερήσει η κυκλοφορία της συγκεκριμένης σειράς για λίγα χρόνια ακόμα, από το να  περιμένουν οι fans του παιχνιδιού μία επίσημη ενημέρωση από την εταιρεία.

Όπως άλλωστε λέει και ο επικεφαλής της ομάδας Shigeru Miyamoto: “Ένα παιχνίδι που καθυστερεί να κυκλοφορήσει τελικά είναι καλό, ένα κακό παιχνίδι είναι κακό για πάντα”.

kirilos2000

Πηγή techradar.gr

Σχετικά άρθρα

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*